Feestelijke prijsuitreiking in Almere

In april heeft Brandweer Flevoland samen met de collega’s van Fire 24/7 deelgenomen aan de Dutch YouTube Gathering in de Jaarbeurs in Utrecht. Een evenement waar een aantal bekende YouTubers aanwezig waren en een heleboel fans. Tijdens dit evenement hebben wij vluchtsleutelhangers uitgedeeld, met daaraan een kaartje. Op het kaartje stond een prijsvraag: Maak een filmpje over jouw vluchtroute thuis en laat zien hoe je buiten komt. Laat de vluchtsleutelhanger in je filmpje zien!

De hoofdprijs is een GoPro5 en de tweede prijs (ook een grote favoriet bij velen) is een gesigneerde brandweerhelm. De derde prijs is een tas gemaakt van een oud brandweerpak.

Wij hebben naar aanleiding hiervan een aantal leuke filmpjes ontvangen. De hoofdprijs is gewonnen door Stijn. De tweede prijs gaat naar Romy en de derde prijs naar de broers Lucas en Michael. Gefeliciteerd met jullie prijs. Op 30 mei zijn de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de kazerne van Almere-stad. Helaas konden de broers Lucas en Michael hier niet bij aanwezig zijn.

Benieuwd naar de filmpjes, je kunt ze hieronder bekijken:

Stijn
Romy
Lucas en Michael 

 

Delen: